Iskustvo korištenja Keto Guru

Iskustvo s Angelom iz Brna

Iskustvo korištenja Angela tableta iz Brna, fotografija proizvoda

Majka sam dvoje djece, dječaka i djevojčice. Nakon dva poroda, moja se težina dugo držala u rasponu od 90-95 kg. S visinom od 167, to je bilo previše uočljivo i otežavalo je dobivanje radosti iz života. Mnogo sam se puta pokušavao pridržavati raznih niskokaloričnih dijeta, izdržao 2-3 mjeseca, a zatim se slomio. A težina se u kratkom vremenu vratila i dodatno povećala. Posljednja brojka prije 3 mjeseca bila je 98 kg.

Predstavljanje dijete s ketozom

Prijateljica mi je predložila ketoznu dijetu koju je započela prije šest mjeseci. Izgubila je puno kilograma, počela izgledati kao prije braka! I naravno, odlučio sam pokušati ponovo. Prvo upoznavanje s prehranom zadalo mi je lagani šok. Kako trebate jesti mast?

"Loša slanina bez kruha" kaže poslovica. Ali želja za povratkom svojih zaboravljenih 60 kg pobijedila je.

Nakon što sam pročitao puno recenzija i preporuka, nakon što sam posjetio nutricionista, dobio sam prave proizvode. Počela je jesti "sendviče" od lišća salate Iceberg, kopra, peršina, sira, kuhane svinjetine i slanine. Dijeta uključuje pečenu i slanu ribu, puretinu i patku s roštilja, svinjetinu dinstanu s povrćem. Salate od svježeg i kuhanog povrća s puno zelenila i maslinovog ulja. Avokado koristim u salati od brokule, škampa, jaja. I naravno, svinjska mast. Dodajem ga salatama na tanke ploške.

Prvi tjedan bilo je teško ne pogledati kruh i krumpir. Još je teže bilo djeci skuhati omiljene palačinke od jabuka, a ne probati. Napokon, ti proizvodi nisu nestali iz obiteljske prehrane. Suprug i djeca ne žive bez slatkiša i kolačića, ali su normalne težine, s dobrim metabolizmom. Sve ovo ne možete ni pogledati, kao ni banane, naranče, slatke jabuke i drugo voće. Koristim samo kivi, maline, jagode, ribiz. Jednom tjedno dopuštam si zobene pahuljice ili heljdine kašice, ali kuham ih tako da ocijedim prvu vodu nakon ključanja kako bih se riješio "brzih" ugljikohidrata.

Općenito pazim da omjer u prehrani: 60% masti, 30% bjelančevina i 10% ugljikohidrata (biljna vlakna). Ali nevolja je u tome što žudnja za slatkim ne nestaje

Učinak keto guru tableta

Iskustvo korištenja Keto Guru Angele iz Brna, fotografije prije i nakon prijave

Iz videozapisa na Internetu (moj je prijatelj ponovno pustio vezu) saznao sam da postoje čarobne šumeće tablete Keto Guru, koje smanjuju apetit i ubrzavaju postizanje ketoze. To je bio-dodatak za mršavljenje prirodnim sagorijevanjem masti. Moje prethodno iskustvo s tabletama pokazalo je rezultat: nijedan. Ponekad sam uspio izgubiti i par kilograma, ali ne zadugo.

Ali, gledajući njezinu gracioznu prijateljicu, odlučio sam kupiti tablete Keto Guru. Pronašao sam ga na internetu, naučio kako se koristiti, registrirao, naručio. Dostavljeno brzo.

Korištenje Keto Guru tableta pokazalo je rezultate u tjedan dana! U prethodna 3 tjedna ketozne dijete smršavio sam 4 kilograma, a nakon tjedan dana korištenja šumećih tableta ujutro, pola sata prije jela, vaga je pokazala: - 8 kg! I osjetio sam to treći dan. Postalo je lakše disati i kretati se. Nema večernjeg umora. I sada na slatkiše gledam kao na apstrakciju. Keto Guru čini čuda! Moj muž se počeo vraćati kući s posla ranije

Rezultat upotrebe

Završavam peto pakiranje šumećih tableta Keto Guru, teške 66 kg, evo rezultata na fotografiji. Nije li istina? Prije pokretanja prijave zamolila sam supruga da me slika. I sada, nakon dva mjeseca s Keto Guruom, mogu se fotografirati bez straha kako ću izgledati na fotografiji. Život je sve bolji!