Recenzije o Keto Guru

 • Mario
  Naručili smo šumeće tablete Keto guru za moju sestru. Pila je mjesec dana i jako je sretna, smršavila je 11 kg! Sad ću naručiti novi tečaj za sebe na istoj web stranici!
  Keto Guru
 • Sandra
  S kilogramima se borim od školskog vremena. Uspjeh je vrlo približan, iz različitih dijeta ± 2 kg. Počeo sam piti keto guru bez imalo vjere. U prvom tjednu sam se osjećao malo, ali sada, nakon 3. tjedna, vidim rezultat - 7 kg! Sada ćemo morati ažurirati garderobu!
  Keto Guru
 • Tena
  Već 5 godina pokušavam smršavjeti. Dijeta i lijekovi ne pomažu. Nutricionist je savjetovao Keto Guru, riječima: riješen je problem prekomjerne težine. Pio sam kako je propisano, 1 šumeću tabletu ujutro natašte. Jeo sam sve, ali u malim obrocima i često. Sada, nakon 2 mjeseca, imam tijelo o kojem sam sanjala! - 15 kg! Hvala proizvođačima!
  Keto Guru
 • Dino
  Izvrsna droga! Supruga pije mjesec KETO GURU - nismo presretni! Već u prvom tjednu bio sam energičan i dobro raspoložen! Sad sam smršavila 9 kg i izgledam mlađe!
  Keto Guru
 • Ana
  Na web stranici sam naručio Keto Guru, roba je brzo stigla. Nakon mjesec dana shvatila sam da je to najučinkovitiji način. Izgubio sam 5 kg u mjesec dana bez ikakvih dijeta i iscrpljujuće teretane. Naručit ću više i preporučiti svima ! ! Hvala i na brzoj, besplatnoj dostavi!
  Keto Guru
Korisnička ocijena Keto Guru
4.9
21