Nekoliko jednostavnih savjeta za one koji trebaju smršavjeti za 5 kilograma

Svaka osoba koja ima višak kilograma želi što prije smršaviti. U ovom slučaju počinje potraga za metodama koje će pomoći u realizaciji plana. Začudo, takav sustav postoji. To je ono što će biti predstavljeno u nastavku.

Osnovna pravila za mršavljenje

Bez obzira na to koja je metoda mršavljenja odabrana, potrebno je pridržavati se općih pravila mršavljenja koja će svima pomoći da krenu na put do vitke figure.

gubitak težine 5 kg u tjednu

Ova pravila uključuju:

  • vodite računa o dovoljnom unosu tekućine. Dnevno se konzumiraju dvije litre čiste vode, koje se ravnomjerno dijele.
  • pridržavati se općih pravila frakcijske prehrane. Jedu prema režimu npr. svaka 3 sata. Zahvaljujući ovom triku, apetit će biti umjeren, a nećete htjeti previše jesti.
  • pripremiti se za dijetu. Tijelo bi trebalo lagano prijeći na novu prehranu. Na primjer, možete organizirati posni voćni dan.
  • Možete slijediti dijetu bez tjelesne aktivnosti. Ako je prehrana previše restriktivna, onda biste trebali potpuno isključiti tjelesnu aktivnost.

Kefir dijeta

Da biste se brzo riješili prekomjerne težine, morate se psihički prilagoditi ograničenjima u prehrani. Dijeta će vam pomoći da izgubite 5 kilograma u tjednu. Prehrana je usmjerena na sveobuhvatno čišćenje tijela. U vrijeme dijete jedu isključivo prema rasporedu. Zahvaljujući tome, metabolizam će se pokrenuti. Pauza između obroka je 3 sata. Koristite kefir s niskim udjelom masti.

biljni izvarak za mršavljenje za 5 kg tjedno

dijeta sa zelenim čajem

Zeleni čaj je oduvijek bio poznat po svojim svojstvima čišćenja. Proizvod će vam pomoći da se riješite viška tekućine i toksina. Poznato je da ako je tijelo pretjerano zagađeno, onda se riješiti viška kilograma definitivno neće uspjeti. Vrijedno je odabrati isključivo visokokvalitetni čaj, vrećice čaja neće koristiti tijelu. Sva masna hrana je zabranjena. Vrijedno je piti puno vode, zeleni čaj je dopušten dnevno, ne više od 900 ml. Napitak je u stanju isprati kalcij iz tijela, pa piju vitaminski kompleks tijekom cijele prehrane. Važno je uzeti u obzir da se s niskim tlakom dijeta ne slijedi.

Dijeta pod nazivom "Voljeni"

Dijeta je postala pravi favorit među djevojkama s prekomjernom težinom. Dijeta je izmjena dana pića, voća, povrća i proteina. Za to vrijeme možete izgubiti do 7 kilograma.

voće za mršavljenje za 5 kg tjedno

Redoslijed usklađenosti:

  • dan za piće. Tekućina je dopuštena u obliku vode, zelenog čaja, laganih juha, kefira.
  • dan povrća. Dopušteno je jesti bilo koje povrće osim krumpira. Povrće se jede sirovo ili kuhano.
  • dan za piće.
  • voćni dan. Dopušteno je bilo koje voće osim banana, grožđa, krušaka i dinja.
  • proteinski dan. Dopušteno je jesti kuhano meso peradi, nemasnu ribu. Također konzumirajte mliječne proizvode.
  • dan za piće.
čaj s mentom i limunom za mršavljenje za 5 kg tjedno

U dane pijenja dopuštene su samo zdrave tekućine. Pijenje gaziranih pića ili pakiranih sokova vrlo je obeshrabreno. Što se tiče kefira i drugih mliječnih proizvoda, oni biraju niski udio masti.